Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Formen gör allt bättre!

 Onsdag den 13 juni 2012  regn/sol 20 grader

 

Formen är intressant och den höga formen gör allt bättre. Nu har MARION gått på uteritt varannan dag och dressyr varannan dag. Vad jag än ha gjort kan jag inte låta bli att rida henne stundtals i den höga formen med nacken som högsta punkt. Det går bättre och bättre med övergångarna till mellantrav. Hon vill fortfarande ”springa” lite för mycket, men det har blivit bättre. Speciellt när jag rider på skogsvägarna  ute går det lättare. Förmodligen är det en vana som ska brytas hur hon vill göra på ridbanan. Hon länger sig fint där men är för mycket på bogarna. Kraften ska komma mer bakifrån.  
 
Annars fungerar de övriga övergångarna jättebra. Hon verkligen sitter. När jag släpper ner henne känns hon otroligt lösgjord och fin. Det är spännande att rida nu. Jag testade även en annan övning som jag fick tips om. Att rygga flera gånger med hästen i hög form. Det är den rörelse som hästen ska göra med ryggen i samlingen. 
 
Tog ut ATTRIANA på banan och longerade henne lite, bland annat på en liten volt för att se om hon går rent. Det gör hon men hon får några dagar till på sig. Det var förmodligen väldigt jobbigt när hon hade så ont och belastade sina framben för mycket. Får väl rida henne i den höga formen så lastar det av? Men, hon ska främst ut och skritta i skogen en vecka innan jag gör något annat med henne. 
 
Idag har jag skickat iväg min ansökan om tjänstebefrielse och jag hoppas att det snart ska lösa sig. Har nu tagit ut all semester även den sparade sen många år tillbaks. Under den tiden måste min jobb situation lösa sig hoppas jag. Det är en mental belastning av ha det hängande över sig. I fredags ringde min lab chef och sa att jag inte skulle få lön från den 18 juni, eftersom de inte kunde hitta på något jobb åt mig? Efter 40 år på samma arbetsplats, det är skandal tycker jag. Speciellt när arbetsplatsen har gjort att jag inte kan vistas var som helst, utan helst utomhus. Tyvärr kan jag inte ens vistas i stallet längre utan att ha andningsskydd när jag sysslar med dammiga saker. Tack SLU för alla år!
 

 

Onsdagen den 13 juni 2012 kl. 20:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.