Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lösdriften klar, hästarna ute

 Onsdag den 23 maj 2012 sol och hela 25 grader

 

Vilket väder! Tog en lång tur med MARION på förmiddagen. En anspråkslös ritt. Det höll på att gå på tok! När vi kom ut på en lite större väg blev hon plötsligt rädd!  Öronen var spetsade och hon frös till is, jag förstod ingenting förrän jag hörde något konstigt. Det var en rullskidsåkare som kom emot oss. Han lät lite underligt. Från andra hållet kom en stor vit skåpbil som då också blev otäck! Rullskidsåkaren sa att hästar brukar bli rädda när han kommer. När till och med Marion blir rädd hur reagerar då andra hästar?
 
ATTRIANA hade varit ute och travat och galopperat på gamla landsvägen och skött sig fint. Det är mycket varmt ute och jag ska åka till stugan några dagar så jag bestämde att jag skulle göra klar lösdriften idag. Marion få gå i en liten gräshage eller tillsammans med de andra med betesbegränsare på sig under dagtid. Attriana och Isabella går ihop i en stor gräshage på dagen. På natten släpper jag in Isabella till Marion så det kan gå in i sitt sommarstall tillsammans när de vill och äta lite halm och hö. Attriana hade jag tänkt att ha ute men hon stod och smågnäggade vid sitt sommarstall och ville in där som det brukar vara. Fick be mannen komma ut och ta bort dammigt hö som fanns i den boxen och bäddade sen fint med halm och hö till henne. Då blev alla nöjda.
 
Rider båda i dressyr i morgon fm sen drar vi iväg till havet och stugan, härligt! Malin rider Attriana och jag hoppas att det kommer någon och riden Marion också? 
 

 

Onsdagen den 23 maj 2012 kl. 23:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.