Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Är förälskad i hela rasen!

 Fredag den 18 maj 2012 halvsol 16 grader

 

Kul att rida i dag! Igår blev det inget, var totalt slut när jag kom hem på kvällen efter en hel dag med Berger hundar och deras trevliga mattar. Det var roligt att se att det kan gå så lugnt till vid vallning av får. Fåren var lugna och verkade nästan tycka att det var roligt. Alla Berger hundar klarade anlagstestet. För lilla Greta var det roligt att få träffa andra hundar, hon gillar sina kompisar. En svart storpudel uppenbarade sig. Alla Bergerhundar gick till attack samtidigt, vilka mobbare de är! Rashatare! Men så otroligt söta de är! Är förälskad i hela rasen, alla hundar! De är underbara!
 
Jag var inte bara trött igår utan får också magont efter en jobbig dag och då går det bara inte att rida, tyvärr. Det tog jag igenom i morse. Började med att klippa Marion som blev som en ny häst igen. Hon orkar inte med den tjocka pälsen utan flåsar till och med i skritt. Båda hästarna fick stort sätt likadant jobb. 
 
Efter en skritt-tur, uppvärmning i, skänkelvikning på liten volt, minskning av volten så mycket de kunde spåra, skänkelvikning på rakt spår, böjning av halsen på volt, sluta på mittlinjen och byte av sluta, halva steg och några ryggningar. Jogg i trav och galopp. Därefter arbete.
 
Idag galopperade jag bara då det har varit lite hårt ute för galopparbete. Jobbade med tempoväxlingar, byten och förvänd galopp. ATTRIANA lyckades idag gå ett varv på banan i höger galopp i vänster varv. Efter det blev hon riktigt upprymd av lycka att hon klarade det. Vänster förvänd inte lika bra än, men det kommer. Tempoväxlingar fungerar bra på båda hästarna. Ingen av dem har en tanke på att bryta av galoppen, det är skönt. Med Attriana tog jag den samlande galoppen på volt med fattningar ur bakdelsvändingar. Efter det försökte jag mig på en vändning i galopp och sen byte. Första gången gick det bra. Sen hamnade vi i vänster varv med höger galopp. Lätt som en plätt sa Attriana och tog den lilla volten i förvänd galopp i stället. Jag bara skattade åt henne och avslutade. Det är roligt att se henne så stolt. MARION tränade jag piruetter genom att minska galoppen i svag sluta. Det gick strålande! Gjorde det tre gånger och den tredje gången var hon rätt centrerad, oj vad hon jobbade med sina bakben. 
 
I morgon åker jag på clinic för Christan Carde.
 

 

Fredagen den 18 maj 2012 kl. 17:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.