Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En elev kvalad till SM!!!!!!

 Söndag den 13 maj 2012 sol 12 grader

 

STOR DAG IDAG!!! PAULINA KVLAT IN TILL SM I DRESSYR I AUGUSTI!!! JÄTTEDUKTIGT!!!!!
 
Det tråkiga är att jag kan inte följa med då vi har vårt ridläger i klubben samma helg.
 
Tillsammans med ett gäng från ridklubben var vi idag på studiebesök till en påbörjad hästby. Travfolket har etablerat sig där och nu väntas det på ridfolket. Ett stort fint ridhus har byggts och belysta ridvägar. Det är bara att önska dem lycka till och hoppas att ridfolket hittar dit. Stora planer fanns och kommunen är med för att ännu mer profilering som hästkommun. Hoppas att trav och ridfolket kan ha utbyte av varandra och även bjuda in galoppen. 
 
Det blev ridning på kvällen med MARION, dressyr. Hon har ju mest ridits ut den senaste tiden. Det blev ett tufft pass med det snällaste bettet. Många tempoväxlingar för att få fatt på hennes bakben. I och med det blev byterna riktigt lyckade.  ATTRIANA reds av Malin på banan. Hon hade också fått i uppgift att rida tempoväxlingar i alla gångarter. Det hade gått bra utom i galoppen. Det är inte så lätt utan det är där Attriana är träningsmässigt. Ska fortsätta det jobbet  morgon.
 
Taggad var hon till beteshagen idag igen. Men med kedja nöjer hon sig med att takta dit och det köper jag. Även Isabella taktar ner dit. De är ju överlyckliga att få lite mer gräs. Idag betade Attriana 30 minuter och Isabella 50 minuter.  Attriana hade lyckats smita ur stallet när Malin skulle släppa ut henne i hagen igen. Hon hade galopperat runt ner till beteshagen ett par gånger och varit väldigt upprörd innan hon sprang in till stallet igen. Hon blev nog lite chockad över att det blev så tokigt. Men jag litar alltid på att hon ska klara av sådana busfasoner. Hon gick i en hård skola som liten då hon fick lära sig att ta tillvara på sin egen kropp med många gånger då hon halkade omkull. Nu när hon är mer värdefull hoppas jag att den läxan sitter. 
 

 

Söndagen den 13 maj 2012 kl. 22:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.