Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Paris nästa

 Söndag den 6 maj 2012 sol 12 grader

 

Igår var hästarna ute på tur, de hade varit snälla. MARION gick lektion idag och ATTRIANA fick träna vidare på det vi påbörjade i fredags. Hon var lite lojare idag så det var inte lika mycket schwung i traven. Lade in galopparbetet tidigt och det blev träning i förvänd galopp som fungerar bra nu, speciellt i höger galopp i vänster varv. Hon känns  riktigt stadig.
Vad gäller traven så fortsatte jag med de halva stegen i trav. Idag gick jag vidare med övergångar från halt, ryggning och skritt piaff till travpiaff. Det tände till henne lite mer och var bara positivt idag. Emellanåt går hon gärna själv ner i låg form och stretchar. Skönt att kunna jobba med lite mer svårigheter nu utan att hon exploderar. Men det har tagit tid och den tiden har hon behövt för att nå målet med samling i lösgjordhet. 
 
Nu bär det iväg till Paris några dagar och tjejerna rider medan maken sköter stallet. Isabella brukar alltid bli dålig när jag reser iväg. Håller tummarna att hon inte hittar på något! Mina duktiga elever har varit ute och tävlat. 69 % i LB:1 med en sexårig ponny och seger. Systern red  66,4 % i MSV B:4 och andra plats. Första kvalet till SM klart. Ett till och de kommer till SM i Skåne i Augusti. Bra jobbat och superduktiga tjejer! Jag jättestolt som följt dem sen de var små. 
 

 

Söndagen den 6 maj 2012 kl. 18:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.