Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Isabella piafferar i repgrimma

 Måndag den 16 april 2012 sol/moln/regn 10 grader

 

Måste bara göra ett tillägg från gårdagen. Malin hade tagit en promenad med repgrimman med ISABELLA den gamla pensionären. Hon hade varit på tårna som vanligt. Men hon hade även själv gått i öppna och sen även börjat piaffera i form helt själv. Hon är så fantastisk den hästen. Hon står ofta och tittar på när jag rider de andra hästarna. Drömmer nog om fornstora dagar. 
 
ATTRIANA och MARION fick gå två rejäla pass idag på det snälla bettet. Attriana fick jobba mycket i galopp som vanligt, där ligger vi efter. I traven var hon hur fin som helst. Red skolorna lite överallt. Hon gjorde jättefina ryggningar. Provade också att korta stegen väldigt mycket i traven. Det var nästan piaffsteg. Gjorde övergångar därifrån som var riktigt bra. Man märker hur lätt hon har mot Marion när man gör samma arbete med henne. Kortade galoppstegen lite längre stund idag och efter det blir hennes galopp mycket bättre. Snabbare ben och mer ovan mark.
 
Marion fick gå delar av MSVB programmet. Skrittpiruetter framför allt till höger. Nu samlar hon sig och trampar mer på stället, bra. Red en hel del byten i serpentinbågen. Tränade mig själv på att ge byteshjälpen lite mer och exakt. Det känns som byterna från höger till vänster blir rena nu. Men måste kolla upp det med någon. Red även några halvpiruetter i galopp med korta snabba ben och det blir sån skillnad och det känns bra. Har inte riktigt kommit dit med Attriana än. Hon kräver mer av mina egna muskler.
 
Håller tummarna hela dagen idag då min syster genomgår en väldigt svår operation för sin hemska cancer. Läkarna var inte säkra på om hon skulle klara av det. Känns lite nervöst! Men jag hoppas verkligen att det går bra. 
 

 

Måndagen den 16 april 2012 kl. 15:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.