Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Med njurbälte blev det bättre

 Torsdag den 12 april sol 10 grader och sonen har blivit 28 år!

 

ATTRIANA hade varit lite sprättig igår igen på uteturer men inte blivit rädd för rådjur och uppflygande fåglar. Ja, det är sån hon är! Idag var hon jättefin på banan. Satte lite mer press på henne. Invigde ett nytt bett. Eggbett med rörliga delar som verkar mjukt och fint. Fick be henne att visa lite respekt för det. Jobbade mycket med övergångar som man aldrig kan jobba för lite med. Svårt är det också, att få till det riktigt perfekt. Det blev mest trav/galopp. Det är alltid lättare från skritt eller halt till galopp då man tar med sig samlingen. Från galopp till trav blir det gärna att de lägger sig på bogarna om det är frågan om en lång häst. Mina hästar är långa för det är den formen jag gillar bäst. Testade att lägga några halvhalter direkt efter övergången till trav men det var svårt. Däremot när jag red henne i korta steg gick det bra. Det här var ett välbehövligt arbete som jag ska jobba mer med. Snart är det nog dags att rida för instruktör så man skärper sig lite. 
 
MARION gjorde det faktiskt bättre. Galoppen hon hade idag var jättefin! Rullade på med mjuk rygg. Fin i låg form  men med energi. Gjorde samma arbete med henne. Hon verkade gilla bettet. Hon tycker inte om skarpa bett, då bara springer hon. 
I morgon ska jag jobba lite mer med Attrianas galopp. Jag ska försöka få till de korta stegen. Det kommer att bli lite tufft! Men förhoppningsvis blir det en engångsgrej för att få henne att förstå? 
En nyhet idag var att jag red med njurbälte. Det är ett gammalt som jag haft tidigare. Jag har alltid haft  min ständiga ryggverk och var tvungen att ha det när jag red . Sen fick jag sådana problem med magen att jag inte kunde ha det och hade glömt bort det. Blev påmind av en benskör dam som berättade att hon alltid red med bälte. Kom då på att jag hade detta och idag var det nypremiär. Det kändes väldigt bra att få stöd över tyggen. Jag var verkligen nöjd med hur jag kunde jobba så pass mycket bättre idag. 
 
Gick en fin tur till dammen bakom huset med Greta. Det var verkligen rofyllt att sitta och titta ut över vattnet. Längtar nu till stugan som ligger på en udde med vatten runtomkring. Träden börjar skifta i grönt så snart är det nog läge att börja åka dit. 
 

 

Torsdagen den 12 april 2012 kl. 18:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.