Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

pigga hästar mindre pigg ryttare

  Torsdag den 29 mars 2012 ”april väder” plus 10 grader

 

Vilken tur jag hade som hann rida på förmiddagen när det var sol. Idag var det lösgörande arbete på agendan. Både ATTRIANA och MARION såg lite snopna ut när det var klara. Var det inget mer? Såg det ut som de tyckte. Men det var laddning för två hårdare pass på fredag och lördag. 
Lade stor omsorg på skrittarbetet. Provade en liten ny sak med Marion. Hade henne i böjning och av det vände jag henne på bakdelen, gjorde samma sak i en jätteliten volt. Vände henne även ur sluta. Ville ha lite koll på att hennes bakben var med. Attriana fick också arbeta i böjning och även gå på rakt spår i böjning, då blev hon lite snopen men klarade det ganska bra. 
 
Sen var det resten av arbetet i ståsits. Travade lite olika vägar med lite förvänd öppna och skänkelvikningar på volt. I galoppen red jag tempoväxlingar med ökningar på långsidorna. Båda hästarna kändes fräscha, glada och lösgjorda. 
 
Själv var jag inte så speciellt pigg. Det är jobbigt med andningen. Liksom för några dagar sen tappade jag luften och det svartnade för ögonen när jag red Attriana. Det är lite skämmande. Men jag har nu tagit tag i det och bett att få en remiss till lungkliniken. Så här går det ju inte när jag inte kan rida??? Där går gränsen!! Att jag äntligen tar tag i det vill jag tacka mina sjuk/veterinär vänner för som pushat och tjatat på mig. Tack Gabriella, Kerstin och Marja! Det låter som när man skriver en bok och tackar alla som hjälpt en att fullfölja boken. Min man och son hjälper mig så mycket också. Jag slipper ta ner hö och halm och mocka i stallet. Får till och med hjälp att borsta hästarna när de är leriga och även med att  kratsa hovarna då jag även  luften när jag böjer mig ner. Mycket underligt? Jag är så tacksam att jag kan fortsätta att arbeta med mina hästar. Det är ju det roligaste som finns. Under promenaden med hunden försökte jag springa lite för att försöka få tillbaks flåset. Men det gick inte så bra. Undrar vad det är? Att det aldrig blir bättre?
 

 

Torsdagen den 29 mars 2012 kl. 19:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.