Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

kort tagning

 Tisdag den 20 mars 2012 moln plus fem grader

 

Idag gick det bra att harva ridbanan. Det ser alltid så fint ut när det är nyharvat. Både ATTRIANA och MARION fick ungefär samma jobb i dag. Den enda skillnaden var att jag jobbade Attriana på töm och Marion riden. 
Började i skritt med småserpentiner varvat med raka skänkelvikningar. Sen förvänd öppna och därefter sluta längs spåret. De fick sen gå i tempoväxlingar. Sen ryggningar och därefter i halva steg och slutligen i skritt piaff. Efter det var de klara för trav först lulla runt lite och sen på spiralen. I slutet av spiralen fick de idag gå in på en väldigt liten volt. Med Marion fick jag se till att hon kortade stegen så hon blev bärig. Gjorde likadant i galopp. 
 
Efter det blev det piaff jobb med Attriana vi tog lite kort och hon var mycket tålig. Stod och väntade helt lugnt medan jag kollade korten. Vilken häst hon blivit! Skulle velat haft lite mer trav i piaffen hon var nästan lite loj idag. Hon kröp även ihop lite för mycket i piaffen som man kan se på kortet. Men viktigaste var att hon var lugn. 
Marion fick jobba lite mer i galopp i stället för att få bättre magmuskler. Red tempoväxlingar och i den kortaste galoppen fick hon jobba på med lite mer energiska korta steg. När jag sen ökade ut henne var hennes galopp rund och fin, det gjorde stor skillnad. Avslutade med galoppfattningar på en liten volt med böjning. När jag sen behöll den samlade galoppen kändes det riktigt fint. Hon blir lite flåsig så det verkar tyvärr som om jag måste klippa henne. 
 

 

 

Tisdagen den 20 mars 2012 kl. 20:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.