Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

tempo 7

 Fredag den 16 mars 2012 sol tio plusgrader men blåsigt

 

Red både ATTRIANA och MARION  på banan som är så fin nu. Attriana fick gå ett lite tuffare pass medan Marion kändes lite trött sen igår så hon fick ta det lite lugnare. Efter fas ett med uppmjukning jobbade jag Attriana i lite mer trav idag. Det går bra att sitta på henne nu. Mycket därför att hon är så mjuk och musklad över ryggen. Red öppnor i samlad trav som jag samlade mer och mer tillslut blev det nästan halva steg. Varvade med skänkelvikning på diagonalen i ståsits. Red sluta också längs långsidan och avslutade den övningen med halva långsidan i öppna, en tiometers volt mitt på långsidan och resterande  i sluta. På alla kortsidor ståsits och tempo sju, (10). Red sen några ökningar med att vinklat bäcken i först skritt och sen trav för att få henne att bära mer i ökningarna. Det fungerade bra. Red halva steg i skritt och petade lite med spö på svansfästet och hon har aldrig gått i sådana fina halva steg. Piaffsteg framåt med lösgjordheten kvar. Hon kändes som hon växte flera dm.
Galopparbetet i fas två bestod av först lite voltjobb och sen förvänd galopp i serpentin längs långsidan. Otäckt tyckte hon och när jag var klar sänkte hon sig direkt i låg form och med kraft avslutade sig själv. Hon tyckte att hon varit duktig och att det räckte. Då kan man ju inte göra annat än att följa med. 
 
Marion jobbade jag byten med på serpentinlinjen. Red först övergångar på mittlinjen och på samma ställe sen gjorde jag byten som blev ganska OK!  Hon gick bara ett pass på 30 minuter med alla tre faser, uppvärmning, arbete och avslutning. Själv har jag lite träningsvärk i magen så det känns helt rätt och bra. Kul att vara igång med dem.
 

 

Fredagen den 16 mars 2012 kl. 14:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.