Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Denna flykt?

 Fredag den 9 mars 2012 blåsigt moln några plusgrader

 

Tog med ATTRIANA i kapson och tömkörningsgjord till vallen.  Gick med henne till ”den otäcka ” platsen. Gick fram och tillbaks med henne ganska länge med mig mellan platsen och henne. Det gick bra efter ett tag. Provade då att trava henne lite på en volt men det fanns tendenser att hon skulle hetsa upp sig. På ena halvan av volten gick hon i låg form och i den andra i flyktform. Jag återgick till att skritta och travade bara något varv. Höll säker på 30 minuter. En död gulmes låg och lyste få fint i närheten. Men det kändes inte så kul om hon skulle trampa på den så jag flyttade på mig. Gick sen tillbaks och plockade bort den. Gick också upp i skogsdungen och tittade efter om det fanns något där som hon skulle kunna bli rädd för. Men såg ingenting så det är bara en fix idé hon fått. Men man kan ju aldrig bestraffa en häst som uppenbarligen är rädd, även om det är för ingenting. 
 
Gick sen till en annan del av vallen. Hon var fortfarande spänd men mer på en normal nivå. Satt på inspänningstyglarna för att jag ville kolla om hon skulle bli lugnare med dem på. Men, det blev ingen större skillnad. Hon lugnade ner sig ändå efter ett tag och blev jättefin. Rörde mig lite mer över vallen men höll henne där hon var trygg. Jag kunde till ock med trampa henne lite med bara rösten och ett litet pet på svansfästet, i fram var hon lös.
Red faktiskt dressyr med MARION på ridbanan, kunde inte låta bli och det gick bra med ståsitsen. I galopp kunde jag sitta på henne. Det blev mycket galoppträning med olika steglängder och byten. Hon var så duktig och ambitiös. 
 

 

Fredagen den 9 mars 2012 kl. 13:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.