Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

mina kloka djur

 Onsdag den 29 februari 2012 sol och 14 grader varmt i solen, vilken dag!!!!

 

Väntade till eftermiddagen då jag var tvungen att jobba på förmiddagen. Det hann också smälta bort lite mer is. Jag har hostat sönder ett revben sen några dagar tillbaks och det blir värre med värken för varje dag. Jag var lite osäker om jag kommer upp på hästen så jag tog ATTRIANA på lina och kapson. Hon behövde trava på ordentligt också inte bara tassa runt bland isen på ridbanan. Vi höll till i en hage med lite is här och där. Hon tyckte att det var roligt och brallade till lite ibland. Det kom flera bilar som hon tittade på men var lugna med godis. Det är ett härligt sätt att träna hästen, fritt på något sätt när man rör sig från plats till plats och ibland raka sträckor. Ska försöka kravla mig upp i morgon på henne. MARION fick gå ut på en sol promenad med sin Anna. 
 
Måste bara berätta så kloka mina fina djur är. Attriana hjälper mig nu att plocka bort ”pinnarna” i hö´t. Hon lägger dem så fint i vid boxdörren. En gång när hon stod på en gård för beteckning hamnade hon i en hagen med massa skräp i. Det var stålprylar och koppar och annat skräp. Vi gick och rensade och hon gick med nosen i ryggen på mig hela tiden. När jag trodde att jag var klar gick hon iväg och nosade på ett skräp som jag hade sett. Klok häst! 
 
Hunden Greta imponerade också på mig i veckan. Vi hade en varg som passerade byn. Förmodligen gick den över gården för Greta lämnade inte min sida när vi var ute under några dagar. Gick tätt intill mig och ville vara med mig inne i stallet. Normalt är hon ute överallt på gården och håller den rent från alla vilda djur. Men vargen var nog för mycket. Det höll i sig tre dagar nu är hon som vanlig igen. Idag gick hon ut kl sju i  morse och gick inte in förrän till kvällen. 
 

 

Onsdagen den 29 februari 2012 kl. 19:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.