Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Rädd!

 Söndag den 26 februari 2012 sol 0 grader

 

En ”proffsryttares”  bästa tips! Stig av hästen om du spänner dig!
Tanken var att vi skulle filma när jag red ATTRIANA i det fina vädret nere på vallen. Det hade varit minus tio grader på natten och på morgonen var isen stenhård och så hal att det var problem att gå på den. Hästen har ju fyra brodd resonerade jag och gav mig av ner till vallen. Marken var stenhård så jag insåg ganska snart att det inte skulle gå att trava. Så vi halkade runt på isen. Böjde igenom henne och hon var så fin!
 
Sen kommer en bil med släp! Skulle hon bli rädd och fara iväg såg jag framför mig hur jag skulle bli rädd och spänd och hon skulle kunna halka omkull om jag reagerade fel. Så, jag gick faktiskt av henne. Det var så pass halt att det skulle vara svårt att komma upp igen, eftersom man inte fick avstamp från marken. Ja, så blev det med den filmningen och träningen. Vad jag vill säga med detta är; man ska våga erkänna att man blir lite rädd ibland. En 64 årig tant som är benskör får göra det. Detta skulle aldrig ha hänt för bara tio år sedan. Det är viktigt att aldrig visa sin osäkerhet när man sitter på hästen. Som ryttare är du ju hästens personliga tränare och trygghet.
 
På eftermiddagen blev marken lite mjukare och lektionsridningen gick bra. Jag hade tänkt rida Attriana lite senare igen på eftermiddagen men det var hoppning på tv och jag trodde att det även skulle visa dressyren från Göteborg. Så det blev inget mer tyvärr. Nu blir det ridning på eftermiddagarna ett tag framöver för vädret verkar hålla i sig. 
 

 

Söndagen den 26 februari 2012 kl. 19:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.