Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sorg

 Fredag den 24 februari 2012 halvklart plus 6 grader, hästarna utan täcke!

 

Isen var lite hård på morgonen så jag väntade med att rida till på eftermiddagen. Red på ridbanan för första gången på länge. Tjälen har gått ur lite grann och då vill jag inte förstöra de ytliga rötterna på vallen. Redan nu saknar jag den härliga snön när vi kunde vara på hela stora vallen och jobba hästarna. 
 
På ridbanan var det ömsom, snö, vatten och olika konsistenser med is. ATTRIANA gick väldigt försiktigt. Red serpentiner igen med väldigt böjd häst i ”hörnen”. Ibland vände jag med sluta. Traven fick bli väldigt samlad med nedsittning. Efter att ha travat runt lite för att känna på underlaget gick jag över till skritt. Då stannade hästen och nosade länge på min fot! Ja, det betyder alltså att hon tycker att jag ska gå av. Hon gillade inte att gå på underlaget. Jag avslutade då med att rida tre steg halt o.s.v. När jag kom till ett hörn red jag vändningen med tre steg halt bara med frambenen. Det blev en kul variant på bakdelsvändning. Hon fick stanna till och vänta. 
 
MARION knallade runt med lite mer självförtroende. Red dock samlat med henne också. Ungefär samma övningar med jobbade sen med de halva stegen och piaff. I de halva stegen trampade hon på mer kraftfullt med sina bakben nu. Men när jag gör övergången därifrån till trav får jag ett hack. Blev lite frustrerad då hon är så fin annars. I den avslutande traven var hon fantastisk med energisk trav. Jag begär kanske lite för mycket av henne?
 
Dagen har gått i sorgens tecken. En häst-väninnas man har avlidit och jag lider så mycket med henne. När ens andra hälft försvinner och man har en hel gård tillsammans är det ju inte bara sorgen efter den andra hälften. Det blir så mycket mer! Jag har verkligen tänkt hela dagen på henne. Stackars tjej!  Det är så tragiskt! Han var bara 40 år och en underbart snäll man. Tänk man vet ingenting om morgondagen.


 

 

Fredagen den 24 februari 2012 kl. 18:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.