Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Galen häst

 Måndag den 13 februari 2012 halvklart 0 grader på dagen

 

Hade lite ont i ena foten av att ha gått så mycket igår så det fick bli bara ATTRIANA idag som jag tömkörde. MARION hade skött sig exemplariskt igår och fick vila idag.
Tog med Attriana till stället på vallen som är lite läskig. Det gick bra till en början men sen såg hon en kille på en gård långt bort och blev lite spänd. Men vi jobbade på med lite serpentiner och sen på volt i trav med ökning och minskning av volten. Jag hade den högsta ringen till tömmarna idag, eftersom hon alltid sänker sig så bra själv. Sen började hon trampa själv några gånger på samma ställe på volten. Jag lät henne tyvärr hållas men det tände henne så hon ”gick i taket” och kom ihåg att det var en kille på en gård långt bort.
Resten av timmen fick jag koncentrera mig på att återfå kontaken och lugna henne. Kopplade upp till dubbel koppling för att ha lite mer koll på henne. Med när man tar i tömmarna då och gjorden inte sitter stenhårt drar man den mot manken. Det kunde göra henne alldeles tokig när hon var ung men nu blev hon bara irriterad. Hon försökte fly trots den här kopplingen och det var lite svettigt eftersom jag halkade på isen trots broddar. Men som tur var redde jag ut det. Stod länge med henne och bara väntade ut henne. Hon kastade sig några gånger men undvek att hamna på mig. Avsluta med ett par varv som skulle vara skitt men blev trav, halvvinst! Kunde i alla fall gå därifrån med tre steg halt osv och att hon sen sänkte sig och var lugn tills hon upptäckte en ny blå brevlåda som stod på gården. Stackars häst!!! I morgon ska hon ut i skogen och sen trava på vallen, även där vi var idag. Hoppas att det går bra? 
 

 

Måndagen den 13 februari 2012 kl. 15:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.