Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

årsmöte och 20 årsjubileum

 Lördag den 11 februari 2012 halvklart minus 5 grader

 

Kunde inte låta bli att pressa ATTRIANA lite idag. Hon var så lugn och fin i förarbetet, verkade nästan tycka att det var lite tråkigt. Jag började med att trava in från långsidan till mittlinjen och red framdelsvändingar och gick direkt ut i trav. Har nog aldrig gjort det tidigare med henne så hon tyckte att det var kul. Hon gjorde först halter och halkade lite med bakbenen eftersom hon sätter i dem så mycket. Hon kom själv på att det inte behövde vara så brutalt. Anledningen till framdelsvändningarna var att jag ville få henne att lyda skänklarna lite mer och att hon skulle vara under sig med bakbenen i igångsättningen. Hon kom igång ordentligt. Då passade jag sen på att rida lite temopväxlingar med aktiva bakben i den korta traven. Hon blev hög, lätt och fin i fram, jättekul var det!
 
MARION fick gå ett lite kortare pass men med samma övningar. Jobbar vidare på att ökningarna inte ska bli springiga det krävs att man är med i varje steg. Lite svårt är det fortfarande. 
 
Årsmötet gick galant med flera nya i klubben och i styrelsen. Nu är vi 10 stycken i ledningen, fantastiskt för lilla Harbo!  Kan inte fatta att det var 20 år sedan vi startade. 
 
Marion går lektion själv i morgon med sin elev och jag blir borta hela dagen så Attriana får vila. 
 

 

Lördagen den 11 februari 2012 kl. 20:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.