Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vilket påskjut!

 Lördag den 28  januari 2012 molnigt minus 5 grader

I går red jag ATTIRANA i ett skrittdressyrpass på 20 minuter. Red bara lösgörande övningar och kollade upp att hon kändes lika i båda sidor. Till vänster var hon mjuk som bomull men till höger kärvade det lite. Red små serpentiner på 7 steg åt vardera hållet. Tänkte till ordentligt och förstod att det första jag skulle göra var att se till att jag själv var lika mjuk åt båda hållen. Ansträngde mig mer till höger och det gjorde susen. Hon blev lika fin åt båda håller efter ett litet tag. Det kändes så härligt! Skänkelvikningarna på diagonalen var lite jobbiga sa hon och låtsades i samma veva bli rädd för något! Väldigt typiskt för henne för att kanske få slippa. Men jag stod på mig (modiga jag) och det gick bra. Hon såg så nöjd ut på vägen hem. MARION fick vila efter två tuffa pass. 
Idag gick jag först en promenad i skogen med Attriana. Det var lite mycket att titta på eftersom en jakthund sprang omkring och skällde. Men jag hade kapson på så det kändes säkert och då blev även hon säker och duktig. På vallen fick hon sen trava runt på stora volter och vi rörde oss runt på olika platser över vallen. Speciellt där det var lite ”farligt”. 
Med Marion gav jag mig iväg och travade på de fina vägarna som nu har lagom med snö på och som bilarna plattat till. Jag märkte direkt att de två senaste dressyrpassen gett resultat. Vilket påskjut hon hade? Verkligen förvånande? 
I morgon ska Attriana ut och skritta rakt fram 30 minuter och Marion går ett pass lektionsridning. 
Ikväll har jag jobbar med förberedelser till ridlägret vi ska ha i klubben. Det bär iväg till mitt paradis i Älvkarleby. Det gäller att boka stugor i god tid för det är stor efterfrågan. Förra året var vi 18 personer och 12 hästar. Det var fantastiskt roligt och vilken fin sammanhållning det blir i klubben!
 

 

Lördagen den 28 januari 2012 kl. 21:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.