Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ökning i öppna

 ATTRIANA tömkörde jag i dressyr idag. På vägen ner mötte vi sopbilen. Jag lät henne titta på den och hon blev 2 m hög men flydde inte, så det var jag glad för. Det är så pass halt under snön att det är nog svårt att hålla en häst om det bär iväg. Lät henne jobba på den ”läskiga” delen av vallen. Det gick bra att köra i både öppna och sluta på raka spår. Hon var verkligen på hugget i traven, vilken power den hästen har! Hon gick själv in i samling och trampade några steg, sneglande på mig; titta va jag är duktig! Jag lät henne hållas men det blev inget godis naturligtvis. Det enda jobbiga fick bli tre övergångar i vardera varvet.

 

MARION red jag som igår men med lite andra vägar. Hon svara så fint med sina bakben för mina skänklar. Red en del med bakdelen utanför volten, en fin övning. Allt gick bra och hon jobbade på som bara den. Ryggen var med hela tiden. En svårighet är ökningar i hög form. Hon vill vara låg. Det blev springit när jag krävde högre form. Jag provade att göra ökningen i öppna i stället och det gick bättre med det var naturligtvis lite jobbigt. Provade att galopper lite men det kändes inte bra. Underlaget är hårt och  varierat med gräs och is. 
 
Greta har blivit så duktig. Hon sitter kvar på gården och tittar efter mig när jag rider iväg med hästarna. Hon som älskar att följa med. Men jag vill inte ha henne med när jag rider dressyr. Jag kan nu säga till henne om hon ska få följa med eller stanna hemma. Duktiga lilla vovve!!!!
 
Ikväll blir det tömkörning med Castillja i ridhuset. Tänker nog jobba henne en del i samlad galopp på liten volt. Hon har blivit så stark. Tänker jämföra de olika varven hur hon orkar,
 

 

Torsdagen den 26 januari 2012 kl. 15:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.