Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Blå häst med rosa ränder som kvalar till SM

 Fredag den 6 januari 2012 sol minus 4 grader

Tror jag har nyupptäckt min MARION. Marken var väldigt frusen idag och med isfläckar som inte syntes under det tunna snötäcket, mycket förrädiskt! Beslutade att bara longera henne på vallen. Oj! Så pigg hon var! Hade på henne ett blått flees täcke med rosa ränder och en rosa gjord, hon såg så gullig ut. Vilken taktfast trav hon har, klockren och vilket driv hon hade i bakbenen. Det enda felet är att hon inte slappnar av och söker sig nedåt.
Jobbet bestod i att öka och minska volterna och därefter 15 övergångar från skritt till trav i båda varven. Efter det lugnade hon ner sig lite och jag såg tendenser till att hon började sänka sig. Jag kommer mer och mer underfund med att jag inte får ta henne i mun. Det är inte lätt när hon springer på som hon gör. Kan jag bara behålla den här energin och få henne avslappnade skulle jag nog kunna tänka mig att kvala in till SM i år igen på gamla da´r.
Eftersom vädret inte verkar förändras de närmsta dagarna ska jag nog fortsätta med logering i morgon också och på söndag tömköra henne. Få se om jag kan få till en avslappning?
Hade styrelsemöte i klubben idag och det bestämdes att vi ska åka på ridläger till Älvkarleby i år igen. Det är inte så dumt där med fina boxplatser och stugorna vid havet. Förra året var vi 18 personer och 12 hästar. Det lär bli ännu fler som vill åka med i år, undrar om det finns fler stallplatser? Men i år ska jag inte arrangera allt själv har jag bestämt! Jag måste bli bättre på att delegera.
 

 

Fredagen den 6 januari 2012 kl. 21:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.