Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dressyrpass och iskristaller

 Söndag den 1 januari 2012 snö minus 2 grader

 
God fortsättning på det nya året som jag hoppas ska bli ett bra år. Det var inget större fel på det gamla året heller vad gäller det privata och arbetet med hästarna och gemenskapen med vår underbara vovve, Greta. Idag får MARION vila, hade ett fantastiskt dressyrpass med henne igår. Det var lite hårt underlag på vallen så det blir vila idag. 
Var på en underbar middag på nyårsaftonen men goda vänner sen den gamla hästtiden i Uppsala. Det blev bara tre timmars sömn så idag fick det bli en riktigt lång härlig promenad med Greta. Hästarna står hela dagar och mumsar på hö i det finmaskiga hönätet. Det är verkligen lyxigt att inte behöva passa tiden för lunchfodringen. 
Gårdagens träning med MARION bestod av skrittövningar på gården först. Ock att hon skulle gå fram och hälsa på vår tomtemor och tomtefar som vi satt upp till infarten till huset. Läskigt sade hon. Gick sen ner på gräset och vallen och jobbade henne. Det var som sagt lite hårt så det blev många övergångar och red bara i samlad trav i balans. Efter även några tempoväxlingar kom hon ihop sig så pass mycket att hon ville gå i passage. Passade då på att jobba med övergångarna mellan piaff och passage som är så svårt. Det gick hyggligt några gånger. Marion var riktigt på hugget och tyckte att det var roligt. Gjorde sen några övergångar från halt till galopp, bara några steg. Det upptäckte Greta som kom rusande från ingenstans och hoppade runt Marion. Marion var så ambitiös och duktig, solen sken och det glittrade av alla iskristaller i alla färger. Ett ridpass att minnas.
 

 

Söndagen den 1 januari 2012 kl. 15:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.