Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

is, hårt och halt

 Torsdag den 8 december 2011 sol minus 8 på morgonen

 
Ett snötäcke på ca en dm hade kommit och lags sig över alla ojämnheter och isfläckar.
Det var riktigt halt ATTRIANA halkade några gånger. På spåret på ridbanan gick det i alla fall att rida, men bara i skritt. Efter att ha mjukat upp henne på cirkelbågar 
(det var då jag upptäckte att det var halt) gick jag över till fyrkantspåret. Red öppna tre långsidor i höger varv och fem i vänster varv. Red sen tre steg halt övningen. Sist lite ryggning och lite tramp. Jag tror vi var lika rädda båda två för att halka omkull så hon var så försiktig. Hon vet alltid när det är allvar, bäst när det gäller!
 
MARION tog jag ut på vallen för att se om det skulle gå att trava där. Men det är ojämnt och hårt. Red alla övningar och upptäckte en ny, bakdelsvändning med en böjd häst. Bakbenen fick trampa runt på en riktigt liten cirkel och hon var mjuk och böjd i resten av kroppen. Lite jobbigare åt höger men hon gjorde det bra. Red även henne tre steg halt och hon trampade själv efter ett lite tag. Det fick alltså bli lätt styrkeövning med båda hästarna. ISABELLA går med ett varmt täckte hon fryser lätt nu för tiden. 
 
I morgon blir det Uppsala hela dagen och kvällen så det blir vila för hästarna. Det lär bli busväder så det kanske är lika bra det! Hoppas att det går bra att komma fram med bil.  
 

 

Torsdagen den 8 december 2011 kl. 17:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.