Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Globen

Måndag den 28 november 2011, snö minus 1 grad
Ångrade idag att jag inte red i går. Men jag var verkligen slut efter en heldag i lördags på Globen. Men en underbar dag var det. Först ponny-kur med tyvärr bara fyra ponnyn. Synd att inte fler får chansen att visa upp sig. I Grand Prix var det stor variation. Patrik Kittel var suverän! Såg även en häst som gick med ganska lösa tyglar. Den var otroligt väl musklad och riden på rätt sätt. Stark i piaffen och galoppen. Men när det är tävling måste man ha mer kontakt för att det ska se harmoniskt ut. Tinne vann, roligt då hon var vår ledare under C-tränar utbildningen. Isabell Werth på Warum Nicht hade inte sin bästa dag. En mycket spänd häst och ryttare. Under söndagen var det skönt att sitta hemma och titta på tv. Speciellt när man hade sett ekipagen dagen innan. En märklig sak? Många av ekipagen hade paddar under sadeln. Det ska aldrig behövas om man har en sadel som passar. Själv gjorde jag ett fynd och köpte en ”Kyra” vinterjacka röd och fin för halva priset.

Fick ett sms från medryttaren när vi var i Stockholm. Han hade ridit ut med ATTRIANA. Hur många kg havre har du gett henne? Hon hade varit alldeles tokig och skrittat så fort att hon inte hann få med sig benen utan gått ner på frambenen två gånger. Förklaringen fick jag när jag kom hem, det hade varit jakt i skogen. Hon reagerar starkt på när andra djur är stressade.
Idag skulle jag rida hade jag tänkt men det kom snö i natt och det var stora isfläckar på ridbanan blandat med snö. Tog ut henne på kvällskvisten och skulle se om hon kunde gå där överhuvudtaget då jag inte satt på snösulor än. Det var jättehalt att leda ner henne och trots att hon var spänd i blåsten gick hon så snällt bredvid mig när hon märkte att jag hade problem. Jag är så himla rädd att halka och bryta mig igen. Det gick inte alls bra för ATTRIANA heller hon hade en dm höga snö styltor och halkade på isen. Men jag tränade lite horsmanship på väg till stallet. Gjorde halter och ryggade en gång. Hon blev som en Western häst, gick bakom mig med nerböjt huvud. Hoppas det är bättre väder i morgon.

 

 

Måndagen den 28 november 2011 kl. 19:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.