Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dålig horsemanship

 Måndag den 22 november 2011 moln/dis 3 grader  

 
Red ATTRIANA ett lösgörande pass på banan på morgonen. Red i ståsits och bara mjukade upp henne. Galopp/trav, förvänd galopp, mjuka bågar. Red inte något samlat då det blir 4 dressyrpass denna vecka.
 
Igår red vi ut i skogen med Attriana och Marion. Det blev bara skritt men över stock och sten så de fick lyfta på benen. Vi kom i kontakt med en bil. Först gick det bra tills den vände och kom emot oss. Attriana kastade sig lite åt sidan men det var OK. Svårt att träna bilar när det bara kommer någon då och då på vägen. 
 
Ang. hopptävlingen igår så hade Castilja ner två bommar i första klassen på grund av en högtalare med mycket hög musik som hon inte tycker om. I andra klassen hade hon vant sig med musiken och gjorde hon en jättefin runda. Det var en ackumulator hoppning och på sista hindret på 1,10m fanns bara en vit ribba. Under stod en snögubbe på snö. Det gillade hon inte och smet förbi och därmed missade hon en klar seger vad gällde tiden. Bättre lycka nästa gång. Tömkörning med henne i kväll som vanligt. 
 
Jag måste säga att jag är så irriterad på den höga musiken som finns med på div hästaktiviteter nu för tiden. Det är allt från Globen horse show, Flyinges unghäst visning och på hopptävlingar. Det räcker med bakgrundsmusik som bara kan vara trevligt. Det är onaturligt för hästar att behöva vistas med dessa höga ljud. DÅLIG HORSEMANSHIP!
 

 

Måndagen den 21 november 2011 kl. 15:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.