Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Marion gör rena byten!!!

 Torsdag den 11.11.2011 kallt blåsigt 5 grader

 
Idag var ATTRIANA på tårna ordentligt. Ibland förstår man inte varför. Var det för att det blåste tro? Fåren var läskiga och sen fanns det allt möjligt att bli lite rädd för. Jag hade förberett för styrketräning och så fick det bli i alla fall. Förarbetet fick ta lite tid. Taggade henne lite medvetet och lösgjorde om vart annat för att ha kontroll. När det fungerade arbetade jag med samlad galopp på liten volt. Det blev lite jobbigt i höger varv efter ett tag. När jag sen gick över till vänster gick det riktigt bra. Red sen väl samlade bakdelsvändningar och fattade galopp ur dem med byte av varv hela tiden. Riktigt häftig var hon. Lyckades med att hålla henne lugn vid avslutningen genom att först rida lite skänkelvikingar och böjningar i halsen. Noterade idag att i skänkelvikningarna på diagonalen i skritt, där jag ställe omväxlande utåt och inåt så hade hon svårare att ställa “fel” i skänkelvikning till vänster. 
 
MARION fick gå ett riktigt fint dressyrpass. Var noga med att rida igenom hela hennes kropp med mjukhet över ryggen och på sidorna. Det gjorde nog att jag fick en jättefin trav och galopp med speedcontrol. Red henne också på kandaret men höll inte alls i henne, bara en mycket lätt kontakt på bridongen. Red skolorna på volt i både trav och galopp. Den jättefina galoppen jag fick resulterade i att vi för första gången fick helt rena byten både till vänster och höger. Red bytena på serpentinbågar. Det kändes helt underbart!
 
I morgon går båda hästarna förhoppnings vis ut på tur i skogen.  ISABELLA´S med ryttare var ute och gick med henne i onsdags. Jag lovar hon var lycklig i flera dagar efter det. Hoppas hon får fler sådana mysturer med sin medryttare som hon tycker så mycket om. Marion älskar också att var ute med sin medryttare. Tror att båda hästarna har njutit mycket av att vara ute tillsammans på spännande turer genom åren. Men Isabella ser inte så rolig ut i sin rygg så det är nog slut med ridning för hennes del. 
 

 

Fredagen den 11 november 2011 kl. 12:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.