Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

höger bakben

 Torsdag den 2 november 2011 10 grader moln

 
Vaknade med halsont. Var till Uppsala i tisdags och träffade mina jobbarkompisar. När man går här hemma på gården och inte träffar så många får man ingen motståndskraft kan jag tänka mig. Först sjukskriven över en månad för astman jag fick i de nya lokalerna på jobbet. Nu sitter jag hemma och jobbar eftersom jag fortfarande inte kan gå in i lokalerna. Jag är fortfarande inte bra och klarar inte ens av en tuschpennas lukt. Det enda som hjälper är att vara ute så mycket som möjligt. Det blir lite jobbigt om man är förkyld. Nu har jag gjort mig lite ägglikör för att lindra smärtan i halsen. Men omdömet blir kanske lite sämre. Fler stavfel än vanligt kanske?
 
Red i alla fall ATTRIANA på morgonen. Fåren lite halvfarliga. Jag bad henne sluta med dumheterna och då sänkte hon halsen direkt, snäll och lydig häst. Tränade på programmet. Skrittökningarna känns jättebra. Red några i skritt-gymnasiken. Red en del på diagonalen. Varierade med skolorna och skänkelvikningar. Försökte hålla en rät linje. Samlingen idag bestod av fyrkanten med flyttning av framdelen. 
 
Tränade sen på vägarna i LB:1. Den enda svårigheten är att jag inte får till en riktig halvhalt inför fattningen av vänster galopp. Hon blir lite för ivrig och mjukheten i vänstersidan försvinner. Jag löste det med att göra tre galoppfattningar på volten från skritt med undersatta bakben. Gick sen ut och gjorde några fattningar där de ska vara i programmet och det blev perfekt lika bra som i höger fattningarna. Få se om de sitter på lördag. 
 
Jag såg ju i går på löshoppningen att hon var lite svagare i höger bakben. Märkte det även i sluta till vänster. Det gör också att vänster galopp fattning blir lite jobbigare. Men vi kämpar på två dagar till och tar det lite lugnare sen. Hon fick liniment på båda bakbenen i dag.  
 

 

Torsdagen den 3 november 2011 kl. 13:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.