Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

red Marion

 Onsdag den 19 oktober halv sol 10 grader

 
Det var blött på banan idag efter allt regn i går. Ville inte förstöra den så jag avstod från galopp. Idag red jag Attriana i mer böjning. Det känns så bekvämt att stå upp i traven så det blev den sisten nästan hela tiden. Red skolorna och skänkelvikningar på alla möjliga och omöjliga spår, men inte efter fyrkantstaketet. Det måste vara optimalt att inte störa ryggen men ändå jobba dem i rörelser.
 
Satt mej ner på henne på slutet och red samlat i halva steg lite längre än i går. Började i skritt och gick över till trav. Hon blev tänd, tvärstannade och stirrade i flykt ställning utöver skogen. Var ganska säker på att hon inte spanade in något särkskilt. Satt bara kvar och smekte henne över manken tills hon slappnade av. Lösgjorde igen och fortsatte sedan med samlingen. Det gick så bra. 
 
Red även Marion på banan idag. Riktigt roligt. Hon blir så pigg när hon är klippt. Mjuk och fin var hon och arbetade på så fint. Red lite samlade slutor i trav och vände i slutor på volten. Hon bar sig och tyckte att det var roligt. 
 

 

Onsdagen den 19 oktober 2011 kl. 15:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.