Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Isabella boss i hagen på sitt 27 år!

 Tisdag den 4 oktober 2011 sol blåst 16 grader

 
I går måndag vilade alla hästar som vanligt trots att jag är hemma och sjukskriven med astma problem. Var dock och tömkörde lilla Castilja som var superfin som vanligt. Arbetade med tempoväxlingar i trav och galopp. Hon tog inte förhållningarna så bra i höger galopp så jag fick gå över till att arbeta med förhållningar och sedan gick jag vidare med halvhalter. Arbetade henne på slutet i samlad trav och galopp. Hoppträning för henne idag och dressyrträning på onsdag. Hoppas hon är lugn.
 
Attriana fick ju en rejäl galoppträning i söndags och behövde sin vila i går för att bygga muskler. Isabella reds i dressyr på banan i söndags kväll av sin ryttare. Hon hade haft vilja till att jobba t. o m i piaff men orken hade tagit slut. Känns som det är dags att pensionera henne. Tar av henne skorna vid nästa skoning nu när det är mjukt i marken. Kommer kanske att köra henne någon gång ibland som hon tycker så mycket om. 
 
Isabella är nog den mest fantaskiska häst jag haft och ridit. Så full av bus och egen vilja men hon har älskat att jobba. Hon har överlistat mig så många gånger att man har blivit helt stum. Hon är fortfarande den som bestämmer i hagen, på sitt 27 år helt otroligt. Det säger en hel del. I går vid 22 tiden när jag ropade in hästarna kom de i full galopp i mörkret. Vem kom först in? Jo Isabella!!! När jag släpper ut dem på morgonen går hon gärna in i Attrianas box för att rulla sig och sätta sin prägel i hennes box. Jag säger då bara det, vilken häst! Hur lyckades jag egentligen att rida in henne. Den historien ska jag berätta. Jag har vigt mitt hästliv åt att bevisa att fjordingar med mycket arbeta kan arbeta i svår dressyr och jag lyckades med det. Kanske på bekostnad på min egen karriär som tävlingsryttare. Roligt på vägen har jag i alla fall haft med mina fyra fjordhästar. Trulls, Sindarve Myling, Isabella och Marion.  
 
Idag blir det dressyr med Attriana och träning av program till tävlingen på söndag. 
 

 

Tisdagen den 4 oktober 2011 kl. 10:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.