Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Attriana väger 35 kg

 Söndag den 2 oktober 2011 mulet 16 grader

 
Idag var vi ute på stubbåkern igen och galopperade. Attriana var så roligt hon drog genast igång med att visa upp sina halva galopp piruetter som vi tränat på banan. Gång på gång laddade hon med galopp på stället väl samlad och vände några steg. Det såg fantastiskt ut, vilken kraft! Det kändes som om hon vägde 35 kg sade ryttaren. Sen bad jag dem galoppera iväg och använda energin till fart i stället och då låg hon på och det kändes som 600 kg. Det är så roligt med mina hästar för de är så oerhört stolta när de lär sig nya saker. Fjordingarna kan ställa sig och piaffera med en nybörjare på ryggen som inte förstår vad som händer. Det känns som Attriana har blivit likadan. Ett mål som är nått. En glad, stolt och kraftfull häst med stor självkänsla. När vi red tillbaks till stallet övade en granne med sitt skjutvapen. Det var massor av skott som kändes alldeles nära. Vi var beredde på att få en kula på oss när som helst. Det var otäckt men hästarna skötte sig mycket bra. 
 
Marion hängde med idag också och vi galopperade nästan fyra varv. Båda hästarna blev så pass svettiga att det fick bli ordentlig avtvättning efteråt. 
 
Igår var jag borta hela dagen och kom hem sent. Kom ut vid 22 tiden på banan med Attriana. Jag var lite yr och illamående efter en jobbig dag. Attriana var väldigt pigg. Hade ingen plan för min ridning och i och med det ingen känsla för vad jag gjorde. Fick förståelse för de som rider dressyr utan att ha hittat själen i den. 
 
I fredags var jag också borta hela dagen och kom inte hem föränn vi 24 tiden, tro det eller ej men jag lät hästarna vila. I torsdags var jag med om en lärorik sak. Tränade förvänd galopp. Stod upp i stigbyglarna. Men lite mer tyngd i vänster stigbygel gick vänster förvänd galopp suveränt. Red nästan en hel volt och det kändes väldigt säkert. Det var så tydligt hur man krånglar till det med sits och tyngdpunk när man ska rida de förvända galopperna. 
 
 

 

Söndagen den 2 oktober 2011 kl. 17:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.