Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

samlad galopp som små bocksprång

 Torsdag den 28 september 2011. 16 grader mulet blåsigt

 
Gårdagen var födelsedag för min del. Men firade inte mer än att vi åt en tre rätters middag på IKEA. Ganska OK, billigt var det i alla fall 79 kr! 
 
På morgonen longerade jag Attriana på vallen vid korna. De var stillsamma så det gick bra. Sen fick hon jobba lite över cavaletti, 
 
Idag har jag ridit på banan. Astman är svår så det är lite problem för mig med andningen. Det fick bli lätt jobb för mig och jobbigt för hästen. Efter sedvanlig uppmjukning av leder och muskler red jag henne i väldigt samlad galopp. I början fick jag lite protester men sen accepterade hon jobbet. Det kändes som små bocksprång, väldigt häftig känsla som jag inte varit med om tidigare. Red olika vägar, både cirklar och rakt fram. Höger galoppen orkade hon hålla länge men i vänster galopp tyckte hon att det var lite jobbigare. Gjorde enkla byten i mitten av åttvolten för att det inte skulle bli lika jobbigt på slutet. Känns som vi gjort ett stort steg i samlingen. Det kändes så stadigt och bra. I morgon ska jag fortsätta på samma sätt men även lägga till den förvända galoppen. 
 

 

Onsdagen den 28 september 2011 kl. 14:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.