Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

samlad galopp

 Lördag den 24 september 2011

 
Igår red jag Attriana på banan med gammalt tredelat järnbett som jag aldrig provat tidigare. Hon tyckte om det och jag red “akademiskt”. Hon jobbade på som bara den. Kändes väldigt fräsch lätt och fin. Jobbade som vanligt mest i galopp. Förberedde för förvänd galopp genom att variera galoppfattningarna. Varannan gång vänster och varannan gång till höger på rakt och böjt spår. Lite fundersam är hon i vänster galopp fattningarna i höger varv, men det går oftast. Avslutade med galopp halv igenom och lite förvänd. Det går bättre och bättre. 
 
Tömkörde Castilja som var jättefin. Mjukade henne ´för att hålla henne fin inför hopptävlingen som var idag. Hon hade gått felfritt i första klassen och debuterade därefter i LA. Hon hade även där gått jättefint, lugnt och styrbart hade det varit men hon petade ner det sista hindret. Klart godkänt! Hennes kloka lilla matte var nöjd trots att det inte blev någon placering utan två fina ritter i stället. Har satt in två foton på henne bland “mina andra hästar”.
 
Idag var det “Bettanträning”. När vi kom till den samlade galoppen fick jag några tvärstopp på henne. Det kom samtidigt hästtransporter och folk som promenerade i skogen. Så det blev för mycket. Men när det fungerade kändes det fin. Gjorde t o m lite för små volter. Men oj, vad hon tog i och jobbade. Den förvända vänster galoppen gick ännu bättre idag, kul! Men har henne fortfarande lite för mycket ställd åt vänster för säkerhets skull. 
 

 

Lördagen den 24 september 2011 kl. 21:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.