Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

I paradiset

 Fredagen den 28 juli 2011

 
Nu har sonen, vovven och jag tillbringat några dagar i stugan vid vattnet. Det har varit underbart. I går kväll åt vi kräftor på verandan. Till efterrätt körsbär och till ytterligare en efterrätt choklad med körsbär i. Alla mina favoriter, det kan inte bli bättre. Hästarna har fått vila några dagar efter vaccinering. Innan körde jag två hårda pass med ATTRIANA. Vi tränar på galopp samling. Halvt igenom i galopp som i LA är lite kämpigt tycker hon. Har tränat det på olika sätt. Red den övningen som hon känner igen med ,bakelsvändning och galoppfattning därefter, på samma ställe hela tiden på en volt. Hon blev trygg i det. Gick sen vidare och vände på volten i galopp, därefter blir det ett enkelt byte. Kul tyckte hon! Trots nya svåra övningar har hon inte peppar, peppar stannat någon gång. Fjordingarna har jag tömkört. Marion är piggare som nyklippt men har svårt att gå på tygeln det tar emot i andningen. Hennes allergi gör att det bildas mycket slem i halsen. Isabella var kanon pigg. Båda fjordingarna gjorde bocksprång inför första galoppen. Gott tecken!
 
Idag ska vi hem och köra in mer hö. Hoppas på att orka tömköra Attriana senare på kvällen och rida henne i morgon bitti. 
 
Nästa vecka på torsdag åker vi hit igen hela klubben till mitt ridläger som jag ordnat. Det är klart med scheman och vad gäller boendet på Rullsand så har vi fått två nya, stora stugor till samma pris som de 7 små jag hyrt. Där passar det bra att ha vår vin/Coca/Cola provning som vi ska ha på lördag kväll. Hoppas jag har tänkt på allt och att lägret blir lyckat. Det ska bli så roligt att få visa mina klubbkompisar mitt paradis och våra älskade hästar har vi ju också med oss. 
 

 

Fredagen den 29 juli 2011 kl. 10:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.