Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

tvättat klart stallet!!!

 Söndagen den 17 juli 2011

 
I går red vi en lång och omväxlande tur med ATTRIANA och MARION. Attriana gick lågt med nosen och bara njöt. Hon älskar dessa turer. Marion är inte bra hon flåsar. Skrittade en lång sträcka, på slutet sa jag åt medryttaren att trava och galoppera som de ville, jag skrittade efter på långa tyglar, inga problem. Även om hon var flåsig kändes hon pigg så jag lät henne trava i alla fall och det gjorde hon gärna. På slutet tog vi även en liten galopp. Hon är långhårig igen. Antigen flåsar hon för att hon är långhårig eller tjock, eller kan det vara något annat? Cushing? Måste höra när jag kan få medicinen till henne. Isabella gick dressyr i fredags och var pigg som vanligt. Dock, sade hon ifrån när det öppna för länge. Dressyren är helt på hennes villkor.
 
ATTRIANA idag, det blev ett kortare dressyrpass på vallen. Underbart underlag där nu med kort gräs. Lite mjukt här och var så man fick välja vad man skulle rida. Det var en hel del broms så det blev ett pass på bara ca 20 min. Var effektiv och red lite längre sträckor skolor. På slutet varvade jag öppna och sluta och avslutade med tempoväxlingar och en ökning som var magnifik. 
 
Tvättat klart alla tre boxarna nu så det känns så skönt. Det är lite mickligt, massa prång och vinklar med bräder. Isabella slaskar så när hon äter så det var betfor lite här och där. Marions box var så torr under bädden som vanligt. I de andra måste jag ta ut gummimattorna och vädra plankorna under. Stallet är gulligt och mysigt men en gång om året önskar jag mig betonggolv och köpta raka boxarväggar.
 
I morgon blir det träning för tränare. Hoppas bara inte banan är helt dränkt av allt regn som ska komma. Måste kanske ställa in i så fall. 
 

 

Söndagen den 17 juli 2011 kl. 19:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.