Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

klassisk ridning

 Onsdagen den 13 juli 2011

 
Två arbetsdagar till ända. Det är mycket att göra på jobbet. Det känns som man bara springer omkring hela dagarna. På måndag ska jag börja flytten av mitt lab till ett stort och vackert hus med inredning av trä och glas. Det ska bli spännande men mycket att tänka på för att få allt att fungera efter flytten. Laboratorieinstrument är ofta väldigt känsliga. Hoppas på att jobba lite extra nästa vecka och sen påbörja en månads semester. Vi får se? Jag har skrivit min egen variant av utbildningsskalan men tyvärr lämnade jag den på jobbdatorn som jag packat ihop. Sätter ut den på hemsidan nästa vecka hoppas jag. Om jag får datorn att fungera??
 
 
Tömkörde Castillja i går och lärde henne sluta, hon såg så stolt ut när hon förstod. Jobbade en hel del i galopp. Gjorde övergångar från skritt på en liten volt. Ock, fick en otroligt samlad galopp, hon lättade verkligen i fram och nästan stod på bakbenen. Jobbade henne så i ett halvt varv och lät henne sedan gå ut på den stora volten och hon sänkte sig genast ner i låg form.
 
ATTRIANA jobbade jag på liknande sätt idag men uppsutten. Det kändes på henne att intervallträningen gjort sitt. Hoppas på att få jobba med den en gång i veckan nu. Det är för mycket broms i skogen och vallen är så fin att rida på. Provade en ny övning á la klassisk ridning. Lyfte upp hennes huvud och böjde henne för att räta ut hennes nackmuskler. Gjorde det naturligtvis efter att ha gjort det i låg form innan som jag brukar. Hennes vänstra nackmuskler vill jag räta ut och jag måste göra det när jag sitter på eftersom hon är så hög. Jag vet inte om det gjorde att hon kändes extra fin idag. Fick några protester när vi skulle börja med galoppfattningar från den lilla volten men sa ifrån på skarpen och hon accepterade det direkt. Det gick alldeles perfekt i båda varven och hon valde att arbeta i en väldigt låg form. Gjorde sedan galoppfattningar från skritt på raka spår och det gick lika fint. Helt underbart, nu går det snabbt framåt! 
 

 

Onsdagen den 13 juli 2011 kl. 15:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.