Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

varmt, ridning tidigt på morgonen

 Måndag den 4 juli

 
Efter jobbet på kvällen tömkörde jag Castillja. Den lilla söta C-ponnyn med de stora svarta ögonen. Hon blir starkare, smidigare och lugnare för varje gång. Förvänd öppna älskar hon som alla andra hästar. Däremot samlad vanlig öppna har hon inte förstått än. På volt i trav och galopp blev det många övergångar både på stor och liten volt. Stadig i formen i alla gångarter och spårar som hon ska. Skönt med en sådan problemfri och härlig ponny. Under ryttare upplevs hon däremot som het. 
 
 
Onsdagen den 6 juli
 
Lät både ATTRIANA och MARION få jobba lösa på ridbanan. Det fick bli en hel del galopp för att få upp flåset. Avslutade med att de på kommando travade i en volt runt mig i låg form för att varva ner och bli av med mjölksyra. Fick hålla igång dem hela tiden eftersom det var broms. De njöt av att bli duschade efteråt.
 
Torsdag den 7 juli
 
Red ATTRIANA tidigt på morgonen när det var lite svalare. En del broms så jag fick dra ner på skrittprogramet. Hästarna är så varma i kroppen nu så det ska nog inte vara någon fara. Även idag fick hon jobba mycket i galopp. Gjorde övergångar från trav och skritt till galopp på raka spår och fattningarna blev hela tiden mycket bra, kul! Efter galoppfattningarna från skritt blev hon väldigt samlad i galoppen. Red öppna i galopp i fältsits, funkade bäst i höger öppna men även vänster helt OK. Avslutade med trav i tävlingsform, red skolorna på olika spår, undvek fyrkantspåret. Hon var underbar, svävade fram ovan mark kändes det som och alldeles mjuk i ryggen. Härlig dusch som avslutning.  Vilken ära det är att få äga och rida en sån fantaskiskt häst. Lite rolig är hon också. Expert på att öppna dörrar. I går tog hon sig ut från stallet, in i ett annat stall. Käkade hö och lite havre som hon hittade i en hink. När hon var klar kom hon ut på gården, kollade runt lite och kom sen fram till mig så jag kunde leda henne tillbaks där hon bor. Nu får det bli ett litet balsnöre vid handtaget, hon kommer att försöka igen. Vi har hö igen på vallen som ligger på tork, hoppas få börja köra in i morgon. I helgen är det SM för fjordingar i Örebro, skulle gärna vilja kunna åka dit.
 

 

Torsdagen den 7 juli 2011 kl. 11:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.