Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Isabella fantastisk

 Fredag den 1 februari 2011

 
Jobbade hästarna på morgonen innan det stora regnet kom. Vid saknad av medhjälpare på marken med träningen av ATTRIANA med ryggning och piaff tömkörde jag idag. Eftersom jag tänkte samling ville jag se vad hon gjorde med bakbenen. Hon tappade vänster bakben lite en gång bara. Efter att ha mjukat upp henne i skolor och skänkelvikning fick hon jogga igång sig på cirkeln. Gjorde sen övergångar mellan trav och skritt, sen trav och galopp, sen skritt och galopp, sen halt och galopp och sist men inte minst ryggning och galopp. Hon blev mer och mer tänd och jobbade på så fint. Övergick till piaffsteg och trav. Fick till några steg i passage men jag vill att hon ska vara säkrare på övergångarna från piaff till trav innan passagen. Häftig var hon, explosiv men lätt att ha kontakt med i alla fall.
 
MARION tömkörde jag också. Hon går för samlat så hon fick öka tempot på i trav och galopp. Hon såg riktigt smal ut idag och blir då också mycket piggare. Lite svullen över ögonen fortfarande dock. Hon fick också göra många övergångar  i stort sett som Attriana.
 
ISABELLA reds av Malin, dressyr på ridbanan. Det såg riktigt bra ut med skolor och skänkelvikningar. Samlad fin galopp på 10 m volt. Förvänd och riktig öppna. Några piaffsteg lade vi också in som gjorde henne väldigt taggad. Fantastisk häst!
 

 

Fredagen den 1 juli 2011 kl. 17:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.