Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

regnig träning

 . Söndag den 19 juni

 
Träning idag för tränare igen. Det blev ett toppenpass. Jag tror vi hade lika roligt alla tre, ATTRIANA, jag och min tränare. Regnet öste ner men vi märkte inte det. Började med övergångar, fick Attriana att svara direkt. Något som inte är bra än, är de första stegen i den nya gångarten, men det kommer! Red sen den trista övningen skänkelvikning på diagonalen. Målet idag var att göra allt lite mer, så hon skulle tvära mer idag, det gick hyfsat. Sen red vi väldigt djupa slutor på halva diagonalen och därefter rakt fram. Hon var fantastiskt duktig och kunde böja sig rejält och lika mycket åt båda hållen. Galoppen på volt gick bra, efter att ha samlat henne red jag på framåt i låg form så hon fick sträcka ut. Därefter fattningar på raka spår. Började till vänster. Lyckades faktiskt riktigt bra för första gången. Sen till höger, oj, vad kul hon tyckte att det var. Det blev nya fattningar hela tiden fast jag inte bett om det. Det var bara att låta henne hållas. Dyngsura var vi men lyckliga!
 
MARION longerade jag, bantning. Mycket galopp på små och stora volter. Avslutade med galoppfattningar från skritt på en riktigt liten volt. Till vänster perfekt till höger var det lite jobbigare men det gick också. Hon hade energi till att få den tretaktig. Hon har säkert gått ner 50 kg på en vecka och rör sig smidigt och fint igen. Hon måste ha varit riktigt sjuk av allt gräs hon fick i sig när vi var bortresta. Provade betesbegränsaren jag köpt till henne men hon tror inte att hon kan äta med den på. Fortsätter att ha henne inne på nätterna med lite hö och halm och i en hage med kort gräs på dagarna.
 
I morgon jobb och därefter åker jag och tömkör C-ponnyn. Låter nog Attriana vila eller en stunds logering. Marion ett kortare dressyrpass med lösgörande övningar. Lär vara klar ganska sent på kvällen, så ingen blogg i morgon. Tisdag jobb, hem sent. 
 

 

Söndagen den 19 juni 2011 kl. 21:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.