Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

till ridhuset

 Söndag den 27 mars

 
Blåst, blåst, blåst!!! Under alla aktiviteter idag har man fått kämpa med starka och kalla vindar. Var totalt genomfrusen på kvällen. Det var underbart när man kom in och fick lägga sig i ett varmt bad och med en son som lagade en underbar middag med kyckling.  Snart väntar en deckare på tv. 
Började dagen med en timmes skidåkning när det fortfarande var sol. På eftermiddagen red jag fjordingarna. Det enda stället det gick att rida dressyr på var på gården. ISABELLA fick gå ett enklare pass med MARION lade jag till galoppfattningar från halt. Hon fick inte gå fram ett enda steg i skritt. Sträng tränare idag! Annars det vanliga öppna, sluta och skänkelvikningar samt övergångar in mass. 
 
Kände att nu måste ATTRIANA få röra på sig lite mer. Den enda utmaningen för henne är just nu att försöka norpa några höstrån från fjordingarna och hinna undan innan hon får stryk av dem. Vägarna är åkbara så jag tog med henne till ridhuset. Det var nyharvat och härligt. Hon var lugn och fin när jag ledde henne runt lite. Eftersom det blåste så mycket knakade och brakade det överallt. Tuff är hon och orädd så jag steg upp. Direkt bar det iväg i trav? Hon blev förbaskade på mig när jag bad om skritt. Ska man arbeta med ATTRIANA gäller det att inte komma i någon konflikt så det fick bli trav. Anledningen tror jag var att när hon som unghäst reds i ridhuset longerade jag henne jämt innan jag steg upp på henne. Det var så hon ville ha det idag men med mig på ryggen. Jobbade på i trav på volter och så småningom öppnor och skänkelvikningar i lättridning. Hon var överlycklig att ha fast underlag under fötterna och kunna röra på sig. Satt ner lite på slutet i den medelsvåra rörelsen. Öppna volt sluta. Hon var riktigt häftig att rida. Ett otrolig på skjut bak och lätt i fram. Red inte mer än ca 30 min. Tänk att lilla jag får äran att sitta på en sådan häst. Min uppgift är att ledsaga henne, på hennes villkor. Det känns som om hon kan gå väldigt långt, bara hon vill själv och det tror jag att hon vill.  Det enda solket i bägaren att hon står och trampar i trailern när vi närmar oss ridhuset eller gården. Jag hoppas att trailern håller. Det är inte så roligt att köra henne.
 

 

Söndagen den 27 mars 2011 kl. 21:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.