Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

ryttare på tygeln!

 Torsdag den 3 mars 20100
Så blev det bara en häst idag. Jobbade ATTIRANA med likadana övningar som igår men uppsutten. Började att rida runt på gården. Hon var lite för piff för min smak. Öronen stod spetsade hela tiden och det blev några rusningar. För mig tar det några minuter innan jag hunnit samla upp tyglarna och fått stopp på henne. Man kan naturligtvis ha en annan beredskap när man håller tyglarna men jag vill att tyglarna ska vara helt långa. Däremot när jag börjar jobba henne arbetar jag bara med lösgörande övningar. Travad på banan i tio minuter som avslutning.

Börjat läsa en ny bok, har bara hunnit med inledningen än. Han beskriver hur han tittar på dotterns ridlektioner. Ett gäng “duktiga” barn rider hästarna på tygeln. Han noterar att barnen själva sitter som på tygeln med framåtlutade nickande huvuden. Man ser bilden framför sig, ganska lustigt. Själv höll jag huvudet högt och körde längdåkning i två timmar igen. Greta fick vara hemma idag och vila musklerna.

Tömkörde TOBBE, han var väldigt fin ikväll. Avspänd och tyckte att det var så roligt att jobba. En annan ponny var där samtidigt. Han var så spänd i logering att han inte ens kunde andas ordentligt. Visserligen var han inte jobbad tidigare men desto viktigare att han inte börjar sitt arbeta i spänning. Spänning är hästens stora ovän!

 

Torsdagen den 3 mars 2011 kl. 23:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.