Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

tömkörning

 Ja, då var det minus 25 grader i morse igen. Lät hästarna stå inne till kl. 10. De tycker att det är skönt att vila efter maten på morgonen. Under betesperioden vilar de alltid på förmiddagen. Tömkörde både ATTRIANA och MARION. Attriana fick jobba lite mer idag. Minskade volten och gjorde övergångar trav/skritt. När jag började jobba henne ville hon stanna och trampa piaff. Men, i det här läget tillät jag det inte. Hon måste först och främst tänka framåt. Som jag nämnt tidigare gör jag ofta övningarna tre gånger. Ett tag tänkte jag på annat när jag höll på med att minskade volten. Vaknade till och var osäker på hur många gånger hon hade minskat. Men, för säkerhets skull gjorde jag det en gång till. Hon lydde mig, men när hon minskade ner volten gick hon över till skritt och kom fram till mig. Hon visste själv att hon hade gjort minskningen tre gånger och undrade vad jag höll på med. Det undrade jag med! Lugn och fin var hon. Även fast vovven Greta sprang omkring och busade. 

 
Marion var jättefin. Hon hade varit på tårna igår och piafferat med vår Anna. Idag fick det bli lösgörande arbete på töm. Gjorde samma saker som med Attriana men gjorde även halvhalter och tempoväxlingar. 
 
Härlig skidtur på eftermiddagen. Lite kallt minus 15 grader men man blir ju varm i kroppen. Det kändes som man kallsvettades! Underlig känsla. Det blir tyvärr ingen tömkörning med Tobbe i morgon, hovböld.
 

 

Onsdagen den 23 februari 2011 kl. 21:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.