Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Attriana rund som en boll

 Tobbe var inte så mjuk som tidigare. Jag lade mest energi på lösgörande arbete igen och med att få honom använda ryggen. När han kändes mjukare arbeta jag med samlande arbeten. Travade honom på spåret med korta steg och släppte ut honom på volt på kortsidorna. En ny övning som han utförde duktigt. Avlutade med galopp från halt på en liten volt. På slutet lyfte han på svansen och sökte sig framåt nedåt. Men, jag skulle önskat en ännu lägre form.

 
Idag var det minus 25 grader igen på morgonen. Hästarna fick stå inne till kl 11. Isabella fryser och har blivit sämre på att äta hö. Tömkörde ATTRIANA, idag i låg form. Hon fick trava några minuter i varje varv. Hon var verkligen rund i formen och ställd inåt. Perfekt! Som det ska se ut. Tyvärr så har hennes framhovar fått stora sprickor. Hovarna blir sköra i kylan.  När jag ändå var igång så tömkörde jag MARION igen. De blir faktiskt såå fina av tömkörningen. Hon var lika aktiv idag igen.  Marion är verkligen aktiv i bak men hon är också aktiv och lyfter sina framben riktigt ordentligt. Så här fin har hon aldrig varit. Hon fick jobba med att minska volten och övergångar. När jag bad om övergång från halt till trav fick jag passage. Så hon fick göra om det några gånger. Godis!!! Ock hon dansade fram och såg överlycklig ut. Nästa steg blev piaff - passage. Det gick, men inte lika bra. Hon krullade ihop sig trots att jag inte håller i henne. Men en piaff i den formen är det svårt att göra övergången till passage. Hon försökte och fick ändå godkänt av mig och godis! Nu börjar hon snart bli lika läcker som sin mamma.
 
Själv åkte jag skidor i två timmar på eftermiddagen och lilla Greta hängde med. Åkte till en myr, genom gammal björkskog. Det såg precis ut som i fjällen. Härligt, svettigt och minus 15 grader när jag kom hem.  
 
 

 

Lördagen den 19 februari 2011 kl. 21:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.