Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

spikmatta

 Hade en märklig upplevelse i morse. Jag lider av ständig ryggvärk på grund av en gammal skada på några ryggkotor och har artros i ryggen. Det gör att det är ofta är svårt att sova utan värktabletter. I morse vaknade jag tidigt och låg och vred mig i sängen som vanligt. Då kom jag på att jag hade en spikmatta som jag nästan aldrig testat. Lade mig på den och somnade om i flera timmar, det var underbart! Trodde inte att det kunde fungerar så bra. Vetenskapen säger att det inte fungerar men jag blev imponerad. Kul att höra om fler har provat. Stallarbetet är ofta tungt och jag tror att det är vanligt att man har ont i ryggen. 

 
Hästarna fick ha roligt idag. Longerade alla tre på ridbanan. Jag har ridit så många övergångar så idag var tanken att de bara skulle få rulla på i trav och galopp. Ock även trampa ner lite mer snö på banan. ATTRIANA var lugn till att börja med men kom sen igång. När hon är som gladast kastar hon sig upp i luften och slår med frambenen. Det ser spänstigt ut. Jag varvade mellan de tre stora volterna. När jag gick från en till en annan fick de öka tempot och då kom de igång ordentligt. Attriana laddade lite väl mycket på slutet men jag fick stopp på henne genom att ta in henne på en liten volt. MARION uppförde sig exemplariskt som vanligt. De verkade tycka att det var så roligt att jag även lät  ISABELLA galoppera och busa, det blev en hel del bocksprång. Träningen idag blev en riktig lungöppnare. Det är också nyttigt att då och då se hur det rör sig. Alla tre jobbade på med bakbenen och de såg lätta ut i fram. 
 
I morgon på julafton går Attriana och Marion ut på promenad, Isa vilar eller kommer att dra släde. Det kan passa bra i morgon eftersom hon blev avrastad idag.  
 

 

Torsdagen den 23 december 2010 kl. 21:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.