Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

clinic i morgon!

 Det är svårt att koncentrera sig på bloggen idag. Jag jobbar för fullt med clinicen som är i morgon. Det blir 60 personer i publiken. Demo hästarna är; en unghäst Pick a Wich, som ska jobbas från marken med ägaren Sigbrit som ännu inte hittat en dragbil??? Liane Weichmeister kommer med sin Gran Prix häst Donovan och Louise Janson kommer med sin franska hopphäst Judo som är het på hinder. Det känns som det blir en bra kombination. Andrew själv kommer direkt från Australien på em. Så nu är det bara att hoppas att allt flyg går som det ska. Annars blir det katastrof. 

 
Gick upp tidigt och red på rätt OK snö på vallen. Började med ATTRIANA och red igenom alla skrittövningar. Både Bent Branderup och Christian Carde har berömt mig för den övningen så det ska väl vara bra? Sen fick jag hålla igång i trav hela tiden för att det inte skulle fastna snö. Hon gick i sin balanserade trav som igår. Red den roliga och lösgörande övningen med en stor cirkel i mitten och två små cirklar åt andra hållet. Hon var med på noterna och blev fin. Red henne sedan i väldigt kort trav utan att hålla i henne och lät henne gå fram i samling. Hon blev lätt i fram och underbar att sitta på. 
 
Marion red jag samling med idag. I skritt red jag på en fyrkant och flyttade framdelen. Red skolorna på voltspåret. Travade henne med många halvhalter då hon ville flyta iväg. Red en del övergångar för att få ihop henne lite mer. Red sen samma övning som med Attriana, samling i så sakta trav att det ligger på gränsen för skritt. Marion kämpade på och tyckte att det var jobbigt. I början hade hon lite för långa steg så jag fick korta dem.  Red på volt och i vänster varv gick det bra men blev jobbigare i höger varv. Hon såg lite trött ut idag efter passet när vi gick hem med styltor under fötterna. 
 
Nu kan jag inte rida för än på torsdag. Därför red jag idag på deras vilodag. Men hästarna kommer att ridas ut i skogen.
 

 

Måndagen den 22 november 2010 kl. 14:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.