Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

rolig lösgörande övning

 Det snöade och var töväder idag. Med min framhjulsdrivna bil vågade jag mig inte ut på vägarna med ATTRIANA i trailern, så jag beslutade att avstå från träningen idag som var i ridhuset. Tyvärr! Jag hade sett fram emot det. Jag har kanat ner i diket med en häst i trailern en gång. Man var helt maktlös ekipaget gled iväg i ultrarapid. Därför utsätter jag mig inte för den risken igen. Underlaget var inte roligt så jag beslöt att hon fick vila idag. Hon gick så pass bra igår. Det tar 48 timmar innan musklerna återhämtar sig efter ett ansträngande pass! Ock vi säger väl att det var tufft i snön igår. 

 
MARION red jag på vallen. Satt i plastskivor i hovarna och det fungerade rätt bra. Red endast lösgörande övningar. Bland annat en ny övning som var roligt och säkert väldigt nyttig. Red på en 20 m volt. På två ställen på volten gjorde jag en halvhalt, ställde om och red en 10 m volt åt andra hållet. Hon blev mjuk och fin av den övningen.  Jag ser fram emot att göra det i galopp.
 
Fick lite tid över idag och tog itu med läderarbeten som var i behov av lagning. Lagade stigläder som hade lossat i sömmarna. Sydde även ihop ett par tyglar som jag sytt tidigare. De är smala men tjocka i Tärnsjöläder och mycket behagliga att hålla i handen. För många år sedan hade vi en studiecirkel i lädersömnad. Jag sydde gjordar, tyglar, träns, sidepull osv. Det vore roligt att få lite mer tid och ta upp det intresset igen.  
 

 

Lördagen den 20 november 2010 kl. 17:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.