Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Träd som faller

 I morse när jag gick ut för att rida var det ett väldigt oväsen. Det visade sig att en skogsmaskin höll på att avverka skog bakom vårt hus. Trots det skötte sig ATTRIANA alldeles utmärkt. Hon var så koncentrerad på träningen att hon inte ens reagerade när stora träd föll 100 meter ifrån henne. Det märks att hon mognat och ser seriöst på träningen. Började i skritt på volten idag. Red, öppna, förvänd öppna, sluta och flyttade ut bakdelen. Ute på spåret gjorde vi några fina ryggningar. Red sedan hela serien på volten i trav. Fockusen idag var att hon skulle reagera snabbt på mina hjälper. Red samma serie med MARION men hon fick gå kvar lägre i skolorna. Hon är mycket snabbare i sin rektion på hjälperna, (trots att hon är en fjording).

I galoppen red jag tempoväxlingar med Attriana. I övergången till trav minskade hon själv ner galoppen till en riktigt samlad galopp, speciellt från höger galopp. Hon är fortfarande lite ovillig till att galoppera på volt i vänster galopp. Red sedan LC programmet. Hon kände igen det direkt och öronen var spetsade hela tiden. Programridningen gick så där. Vi var nog båda lite spända. När jag skulle korta tyglarna efter den fria skritten på diagonalen började hon trampa och vi kom ingenstans. Det måste ha berott på spändhet, från mig eller från henne? Vad jag annars noterade var att jag fick vara väldigt lätt på handen annars började hon svinga bakdelen lite hit och dit som hon gjorde när hon tävlade. Jag har anmält mig till KM den 3 oktober. Det blir nog ingen succé. Jag har inte tävlat på ett år och är ringrostig. Min nervositet kommer nog tyvärr att överföras till henne. För ett år sen vann jag faktiskt KM på Marion. Det var riktigt roligt och det fick bli Marions sista tävling.

Efter skrittarbetet med Marion red jag henne lite friskare än vanligt. Hon hade varit för samlad när jag tömkörde henne i förrgår. Det löste upp en del knutar och hon kändes fin. Arbetade mycket i galopp eftersom jag vill arbeta bort hennes gräsmage. Hon har kliat sig mot träden och har kåda på hela halsen, så hon är inte så vacker. Mitt dilemma är att jag måste klippa henne men jag är oroligt för att förstöra skären i klippmaskinen med all kåda. Det är tur att hon har tävlat klart.

 

Fredagen den 24 september 2010 kl. 23:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.