Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

päronträdet är en populär plats

 
ATTRIANA var fantastisk idag! Vilken häst jag har! I skrittarbetet jobbade jag först med små serpentinbågar. Hon var lika böjlig i båda sidorna. Red några skänkelvikningar på raka spår. Red henne sedan i öppna och sluta på medellinjen och kvartslinjen. I sluta fick jag henne att böja sig så mycket att jag såg svansfästet. Nu är hon lika mjuk som fjordingarna. Idag kunde jag få henne att gå bakåt bara av att lägga till knäna. Försökte trampa henne några steg från skritt. Hon blev hög som ett hus men jag fick bara några tramp. Det gör ingenting, huvudsaken var att hon tänkte rätt. Lugnet behöll hon även efteråt. Värmde upp i trav och galopp. Sen red jag öppna med riktigt bra påskjut och sluta med en väldigt kort häst men energisk häst. Hon bara dansade fram. Galoppfattningarna blev bra, hon behöll formen. Eftersom fattningarna blev så bra blev även galoppen bra. Den var väl samlad och speciellt högergaloppen var riktigt samlad. Det var en fröjd att rida idag. Det som är jobbigt för mig och min dåliga rygg är att kratsa hovar och stretcha hästen. Jag skulle annars kunna rida många hästar efter varandra. Kan man få anställa en hästskötare kanske?

MARION var också väldigt fin idag. Hon kändes lite slö i början men vaknade upp och tyckte att det var roligt. Piggade upp henne med en del byten. Red serpentiner och böt galopp på mittlinjen. Gjorde sedan några byten efter varandra på diagonalen. Det blir inte perfekt. Från höger till vänster går det ganska bra men från vänster till höger får vi ett travsteg emellan fortfarande. Skolorna gick också bra men hon blir inte lika kort och samlad som Attriana var idag. Däremot gick hon i fin väldigt samlad galopp. Gjorde några fina övergångar från skritt på en liten volt. När jag lade ner henne på sluten behöll hon tempot och kändes balanserad.

Hösten är en härlig tid för hästarna. Alla ridpass avslutas med en fruktstund vid päronträdet. De har alla bråttom dit efter ridningen. Jag brukar lämna hästen där ett tag medan jag går iväg och förbereder nästa häst. Det är en perfekt parkering.

 

Fredagen den 17 september 2010 kl. 22:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.