Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

låg form i övergångarna

 Träningsdags för min tränare idag igen. ATTRIANA skötte sig hyfsat. På volterna släppte jag iväg yttersida lite för mycket. Det positiva var att det var lika i båda varven, mitt fel. Öppna klarade vi av bra. I sluta skulle vi dra ner på tempot och böja mer. Det fungerade fint! Det enda riktiga problemet kom i vänster galoppfattning. Hon var van vid att jag lättade på tygeln vid fattningen nu skulle jag hålla kvar den. Så, vi travade runt varv på varv utan att det blev galopp. Hon såg visst lite lurig ut på ögonen så hon drev nog lite med mig. När jag lade på pisken på vänster bog fungerade det och jag fick rätt OK fattningar. Övergångarna fungerade bättre när jag lade ner henne i form innan avbrottet. Trots ett relativt hårt pass och att det var 18 grader ute var hon bara svettig under sadeln.

Jag red även dressyr med ISABELLA. Hon känns fortfarande lite trött. Det var inte förrän hon fick göra lite svårare övningar som hon tände till. Red små galoppvolter bland annat. Men det fick bli ett kort pass, ca 20 min.

Longerade Tobbe och han börjar slappna av mer och mer. I morgon är sista dagen för hans longeringsövningar. På tisdag ska han gå på hoppträning igen.

 

Söndagen den 12 september 2010 kl. 23:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.