Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

spansk skritt

 Igår arbetade jag ATTRIANA mestadels med lösgörande övningar på banan. Banan var blöt efter allt regn så jag galopperade henne inte eftersom det gör för djupa gropar. Hon gick och väntade på galoppen hela tiden. Antar att hon tänkte att jag nog glömt bort att det ska vara galopp också. Red korta sträckor med öppna och sluta, varierade med skänkelvikningar på volter och på diagonalen. Det blev även en mentaltest. En traktor klippte väggrenen och det låter väldigt mycket. Tidigare har hon sprungit mycket när den kommit. Speciellt när hon varit ute i hagen. Nu var det första gången jag red henne när den kom och det gick fantasiskt bra. Det är roligt när man ser resultat av alla träning man lägger ner och att hästen mognar.

Marion red jag ett kortare pass. Vi gjorde ungefär samma övningar som Attriana och jag hade gjort. Men jag galopperade henne mer. Konstigt nog så brukar de själva veta vilka övningar föregående häst har gjort. De tycker att det är roligt att få göra samma saker. Vid ett annat tillfälle ska jag berätta varför jag vet detta. Kanske under fliken, är hästar kloka?

Idag hade Attriana och jag sällskap på banan av MARION. Det var en tjej som fick prova att rida henne. Jag visade med Attriana hur man kan böja hästarna åt alla håll. Sen gjorde vi många övergångar med bara viktshjälper. Efter det gick vi över till att hålla hästarna i ett mycket kort tempo för att sen göra tempoväxlingar. Idag kunde vi arbeta i galopp och jag kämpade med vänstergaloppen. Hon skjuter över mig till höger, det är därför det inte går bra. Jag försökte mig på förvänd sluta och jag tror att det kommer att fungera. Marion skötte sig bra och vi avslutade med att piaffera henne. Hon fick även visa upp sin speciella sk spansk skritt.

Isabella körde vi med rockarden ute på en guidning bland de fina gårdarna som finns i omgivningen. Vi körde på fina vägar med gräs i mitten. Hon var inte lika pigg idag som hon brukar vara och var lite snubblig.

I morgon blir det vila inför söndagen då vi ska ta upp träningen med en tränare som kommer hit!

 

Fredagen den 20 augusti 2010 kl. 19:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.