Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Rolig galoppövning

Idag  red vi   ut med Attriana och Marion på en lång skogstur i det härliga regnet. Lite dressyr blev det också vi  piafferade båda hästarna några steg i en nedförbacke.  Attriana var otroligt lugn och fin!  
I förrgår red jag mest lösgörande övningar på banan såsom skolor under lättridning och galoppfattningar från trav. Dagen efter hade jag tänkt att först skritta igenom henne i alla rörelser och sedan rida henne i en högre form och med styrketränings-arbete. Men värmen och bromsen slog till igen och jag fick ändra planerna. Då gäller det att hålla igång hela tiden i trav och galopp. Red skolorna i samlad trav efter att ha ridit henne på volten. På volten såg jag till att hon var rakriktad men med eftergiven innersida. Flyttade ut bakdelen tre gånger åt varje håll. För varje gång krävde jag mer utflyttning.

I galoppen red jag kort galopp på kortsidorna och ökade galoppen på långsidorna. När jag gjort det tre gånger behöll jag samlingen från kortsidan och gick in på mittvolten. Minskade volten så mycket det gick och red sen direkt ut på långsidan igen och ökade galoppen. Det gick väldigt bra i höger galopp men i vänster galopp spårade hon inte riktigt och då fick jag avbrott. Men det var en rolig övning och ju starkare hon blir desto roligare kommer övningen att bli.

MARION har bara varit ute på skogspromenader. Isabella har jag kört med rockarden.

 

Torsdagen den 29 juli 2010 kl. 16:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.