Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bröllopskörning

 
Nu är äntligen allt hö inne. Det blev 9,5 ton. Inte en regndroppen föll på höet. Vi har lite ålderdomliga redskap så det tar lite tid att få in allt hö. Men att hantera löspressade 6 kilos balar passar mig fint.

Hästarna har blivit motionerade tidiga mornar och sena kvällar. Bromsen anfaller oss på dagen. Rider man då surrar ett 50 tal bromsar runt en och attackerar. Det blir svårt att koncentrera sig och att ha en röd tråd i sin ridning. Före kl 6 och efter kl 24 går det att rida.

Nu ska jag på ridläger med ATTRIANA i två dagar. Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå. Kanske finns det mindre broms där. Det verkar som inget insektsmedel fungerar mot broms. En variant är att rida på hela tiden i trav och galopp men då får det bli lite kortare pass.

I går genomförde ISABELLA och jag en bröllopskörning. Finvagnen fick en upputsning och smyckades med blommor och björklöv. Även prästen ville åka med så med fyra personer i vagnen fick hon kämpa på lite. Hon är inte så stark som hon en gång varit. Men hon kämpade på så fint i trav och vi kunde överraska bröllopsgästerna med en fin entré.

 

Söndagen den 18 juli 2010 kl. 13:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.