Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

hopphästar med midsommarblomster i mun

 Det var nog årets varmaste dag idag. Vi har börjat slå hö så nu får vi hoppas att det inte blir för mycket regn i helgen.

Alla tre hästarna fick löshoppa idag. Började med att de fick skritta över cavalettibommar sex varv på banan. Sen travade de över bommarna lika många varv och sen fick de galoppera över ett litet krysshinder.

ISABELLA började och hoppade tio språng. Hon var verkligen pigg, hoppade jättefint och busade lite mellan sprången. MARION hoppade 20 språng. Hon hoppade även rättuppstående hinder sex språng ca 80 cm högt. Hon tyckte också det var roligt. Till ATTRIANA lade jag på några språng framför allt det rättuppstående. Hon kom igång ordentligt i tempo men hoppade också fint. Det som störde henne var bromsar och fjordingarna gick in och ut till sitt stall. Hon höll sig i alla fall på banan, men hon blev väldigt flåsig och det rann svett om henne. Det blev en riktig lungöppnare för henne. Fjordingarna nappade åt sig blommor som de stal medan jag byggde om hindret. Det hoppade så glatt med blommorna i mun. Det blev riktiga midsommarsprång. Attriana däremot stod alldeles still på banan och väntade. Hon såg inte ens blommorna tror jag. Med andra ord var hon lite spänd inför uppgiften.

I morgon bitti rider jag bara Attriana på banan. Kommer att jobba på med galoppfattningar från skritt. Därefter bär det av till stugan och midsommarfirande.

Ha en trevlig midsommar!

 

Torsdagen den 24 juni 2010 kl. 22:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.